فروش کشمش پلویی با بسته بندی های مختلف جهت صادرات یا عرضه در بازار داخل کشور.
کشمش پلویی در رنگهای متفاوت و به روشهای متنوع تولید و به دست مصرف کننده میرسد. کشمش سومین محصول غیر نفتی صادراتی ایران است و در جهان رتبه خوبی در زمینه صادرات کشمش پلویی و دیگر انواع کشمش دارد. کشمش در غذاهای ایرانی پراستفاده است و ترکیب آن با نخودچی برای بعضی از افراد یادآور خاطرات مدرسه است.
روش تهیه کشمش
شرکت کشمش فرتاک همواره کوشیده تا محصولی مرغوب و سالم به دست مصرف کننده برساند به همین منظور کشمش تولیدی فرتاک از انگور بهترین مزارع تاکستان و ملایر به عمل میآید.
برای تهیه کشمش پلویی انگورها را پس از شتشو در داخل واگنهایی ریخته و آنها را به کوره برای خشک شدن میفرستیم. پس از خشک شدن کشمش ها مرحله دم گیری کشمش آغاز میگردد. هنگامی که دمگیری کشمش ها به پایان رسید آنها را به کشمش درجه یک ، دستچین و سرکهای سورت میکنیم.